.

★ Abaikan mata, utamakan cerita ★
.

Wednesday, August 28, 2013

wordless wednesday _♥

Assalamualaikum~


sumber : sheera ngokngek! :p



★★★ awak! kompem frust ini aje yang di-hapdate kan? kahkahkah!

Wednesday, August 14, 2013

it's easier to run _♥

Assalamualaikum~




It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It's so much easier to go
Than face all this pain here all alone


Something has been taken from deep inside of me
The secret I've kept locked away no one can ever see
Wounds so deep
they never show they never go away
Like moving pictures in my head for years and years they've played


(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(If I could take all the shame to the grave I would)
(If I could change I would take back the pain I would)

(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(I would take all my shame to the grave)


It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It's so much easier to go
Than face all this pain here all alone


Sometimes I remember the darkness of my past
Bringing back these memories I wish I didn't have
Sometimes I think of letting go and never looking back
And never moving forward so there'd never be a past


(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(If I could take all the shame to the grave I would)
(If I could change I would take back the pain I would)
(Retrace every wrong move that I made I would)
(If I could stand up and take the blame I would)
(I would take all my shame to the grave)


Just washing it aside
All of the helplessness inside
Pretending I don't feel misplaced
It's so much simpler than change



nota kaki : sempena linkin park nak datang Malaysia Isnin ni ; Chester, saya peminat awak suatu ketika dahulu! Sampai ulang berjuta kali rasanya vcd yang ada. ahhh nak pegi tapi apakan daya~




 bye bye Segamat :( taknak balik KL~



★★ cuti sampai ahad ni. jyeahhh! taknak keje bole? bertambah sakit je nanti. haihhh~

Saturday, August 3, 2013

bye june *2 _♥

Assalamualaikum~





TARIKH : 14 & 15 Jun 2013
TEMPAT : Kuala Lumpur
TAJUK CERITA : Saya part time pengapit part 2. kekeke~






Tanggal 14 Jun 2013, sahabat dunia akhiratku dengan sekali lafaz sah menjadi kekasih halal kepada suaminya. Sanggup kami kami yang kerja ni, half day semata mata nak berkongsi hari bahagia dia. Tak tahu nak gambarkan perasaan sendiri tu macam mana. Sahabat yang selalu berjimba ke mana sahaja tak kira masa, suda kawen weyh! Lepas ni nak buat keje gila tu macam kekurangan la sikit. hukhuk! Korang yang lagi dorang tu jangan la kawen dulu, nanti tinggal aku sorang sorang *ok meroyannn~



 * Saya, Sofiah, Syikin, Sheera. Lepas ni giliran Sofiah pulak, diikuti dengan Sheera. Jyeahhh! *



 * Koranggg! Selamat berbahagia taw. Tak sabar nak dengar confirm punye berita baik. heee *



Pada keesokan harinya, tugas part time ku bermula. Takde nak nebes sangat lah kan, sebab baru je jadi pengapit sebelumnya. Rasa macam lelepak dengan kengkawan sendiri je, cuma jadi tukang kipas kipas sikit even aircond mencanak canak naik suhu dia. Eh bukan itu saja, menjadi tukang bagi bunga telur ke orang orang yang mintak bebanyak. Tak lupa juga menjaga barang milik pengantin lepas tu tangkap gambar bebanyak mereka. haaa rare kan pengapit macam ni! ;)





* abaikan muka ntah pape. ini aje mampu gambar yang ada +_+ *




* cantik sangat syikin aritu. seri pengantin wooo *



* da macam reunion sikit sikit la even ada yang antara mereka tu jumpa hari hari. ahaks! *



Ampunkan kami Syikin, terpaksa pulang agak awal sebab ada hal yang kengkonon tak dapat dielakkan. huahuahua! Kepada aminrahim, selamat ulangtahun belated ya. Moga segalanya dipermudahkan menuju alam perkahwinan itu. weee~

* nak makan aiskrim katanyaaaaa! *



* awakkk! awak janji nak teman saya sampai mati kan. heee *



nota kaki : rare tak bagi hadiah kawen cenggini. heee mohon curi gambar awak di IG syikin ;)


★★★ rindukan jay chou :'(
Related Posts with Thumbnails