.

★ Abaikan mata, utamakan cerita ★
.

Sunday, April 28, 2013

bye bye stella _♥

Assalamualaikum~



Bye bye stella yang pretty.
We're gonna miss you.
Wishing you all the happiness, prosperity and continued success in your life.
Take care! naik flight balik medan arini, baik baik saja ya.
Jangan lupa kitorang n jangan lupa nak blanje makan kat medan nanti.
heee~









 Mana satu stella?


 ni haaa. poyo je dia kata ada keturunan jepun la, amerika la. cess!






 LAST, LAST
saya akhiri entri ini dengan gambar di bawah ini...
 *jangan bash, badge mahupon batch saya*

gwi.. gwi.. gwimamposss
*astaga*



'izzati, buatlah gwiyomi. muka kau seswai'

'nanti dia kena bash, baik jangan'

'alaa bukan nak upload pon, untuk seronok seronok kita je. nanti kalau aku benti aku nak request izzati buat'

'nanti kau sebarkan pulak video tu'


hoi hoi gaduh la korang dua. aku takkan buat! +_+



★★ ada sesape nak bagi hantaran fairlady takk? hakhak!

Saturday, April 27, 2013

payung.kaktus _♥

Assalamualaikum~


hey kauuu! reti malu sikit bole takk? takde sape nak celebrate birthday kau lah. takde sape nak tiup tiup belon, takde sape nak gantung gantung word happy birthday untuk kau, takde sape nak pura pura kengkonon takde pape yang akan terjadi, macam korang wat kat aku lah. haha!


selamat ulang tahun yang ke 25.
kita da sama umur, takyah nak pura pura muda!
moga kau dan pasangan siot kau berjaya dan bahagia selamanya.
cepat cepat kawen purlisssss ;)


* stop meroyan bole? haha! *



nota kaki : cukup cukup lah kat bbm n twitter, takyah nak suruh wish kat ntah ada berape group kita create ntah dalam sosial app yang ada dalam dunia ni. hiks!

★★★ pesta buku pesta buku *kira kira duit~

Friday, April 26, 2013

gila _♥

Assalamualaikum~


Hari hari gelak barai tak hengat dunia tiap masa terutama sekali time lunch pon tak bole jugak. Pipi terlebih lebih tuh nak tambah lagi lebih nak buat apa? Mata yang tersedia besar kalau da asyik nak mengekek ngekek je pon bole lama lama jadik kecik tahu! Ahaks~


Time lunch je mula la kami berkumpul. Sambil makan sambil mengarut merepek meraban. Dari isu pakwe makwe, bawa ke nyah pondan tomboi, terus ke mak ayah datuk nenek, menyimpang jap ke nate beruk gorila bagai, mula balik ke isu lelaki perempuan. Mana datang lawaknya? Biar kami saja yang tahu. hee. Memasing mulut macam harem, memasing perangai macam setan, memasing lagak loyar buruk. Kombinasi kami wujudlah suara gegarkan satu ofis time lunch. haihhh tak senonohnye lahai perangai. 


Tak kira lah lelaki ke perempuan. Sama sama mulut banyak, sama sama kuat bergosip, sama sama kalau da gelak tu sampai terkeluar air mata. Hey, air mata jantansss pon keluar okey. heee~




I love this team much much moreee! Susah senang kami bersama. Eh! Time dorang susah je cari dirikuh, mana tak nye, time lapa je mula lah merengek rengek minta makanan. cehh! MEMANG dirikuh beli makanan tu untuk bagi korang makan ponnn~


* * * * *

'wey wey, aku rasa farhana tuh gila wey'

'nape kau cakap camtu?'

'yela aku juz terpandang dia je, tetibe dia cakap, pehal kau'

'apa yang gila nya?'

'yela, dia kan macam diam je, tetibe dia wat camtu kat aku, aku rasa dia gila. haha!'

'dia juz adapt persekitaran yang ada. macam kau buat kat aku la. aku tak cakap pape pon tetibe suruh aku diam. maknanya kau pon gila la. padan muka kauuu!'

'takde takde, aku rasa dia gila'

'kau yang gila! pehal tetibe kau gtaw kat aku nih? kompem kau ngumpat pasal aku kat orang lain gak kan?'

'memang la, aku cakap kau gila kat acap, alia, ngan farhana farhana sekali. haha'

'gila!'


Patah perkataan lelaki macam ini melebihi patah perkataan perempuan dalam sehari +_+

* * * * *



nota kaki : kat mana mana memang saya senang di buli ke macam mana?


★★★ tenkiu lyana sayang. kad kawen awak suda diterima. hadiah harijadi pon da dapat. suka! :)

Thursday, April 18, 2013

i wanna make up right now na na na _♥

Assalamualaikum~


'kena mandi ngan air zam zam izzati nih'

'alaaa nape lak?'

'da gila sangatttt. kalau bagi minum air zam zam kompem tak jalan, kena bagi mandi air zam zam tu baru hilang senget'




* * * * *



Kawan kawan, dirikuh satu hari jadi gila sikit, sebab apaaa. Sebab dapat email bawah ni~~~




Bukan sebab heran sangat dengan majlis pertunangan tu, tapi heran sesangat dengan Akon tuuuuuuu! I'm a big fan of him :')))) Tapi apakan daya, takde sape nak teman atau benarkan. haha! Kang terus tak jadi majlis tu pulak tengok dirikuh yang berhijab sesat ke situ. huhu~


Btw, congratulations on your engagement, Patrick. I'm really looking forward to your big day :)




* * * * *



'izzati, pegi tak event tu?'

'insyAllah'

'haha insyAllah yeee. gila!'



★★ looking forward to my GD's concert :)

Friday, April 12, 2013

sepuluh.april *2 _♥

Assalamualaikum~


Pelbagai cara mereka sampaikan. Tidak perlu reminder mukabuku lagi. Tidak ada ucapan yang tak ikhlas lagi. Ini suda cukup. Thanks for everything :)


 Lalink, thanks for everything. awak orang pertama taw. hiks! :)



Ok cerita untuk kawan kawan je ni memang bole buat satu entri penuh. nantikan.. thanks korang. terharuuu even kantoi. wekkk! =p



Letak kat status bbm pon bole even kita tak pernah jumpa pon kan ;)



Tak kira nak letak ini jugak! tanda kau menipu wahai kemal. hahaha!




I don't know why, deep in my heart this is my most feveret wish eva. haha!



Thanks jugak kepada Syikin, Amin, Erzat, Jenal, kawan kawan ofis, kawan yang pernah jumpa dan tak pernah jumpa. heee loveyouuuuu ;))



★★ 10 april, weyhh gila hujan lebattt~

Wednesday, April 10, 2013

sepuluh.april _♥

Assalamualaikum~






I've been through much in my life.
A few up's, and a whole lot of downs.
Thank you Allah for giving me the strength to keep going when all I really want to do is give up.
Thank you Allah for giving me the chance to breathe until today.
Syukur ya Allah~




nota kaki : Thank you for always being by my side, my precious family and my dearest friends~


★★ buat pertama kalinya, tahun ini. hmmm, kuat! :)
Related Posts with Thumbnails