.

★ Abaikan mata, utamakan cerita ★
.

Wednesday, February 6, 2013

lalink _♥

Assalamualaikum~


That moment bila teman yang kau sayang sudah lama tak ketemu hampir bertahun lamanya dan tak tahu apa apa perkembangan pasal kau mahupun apa apa cerita tentang hidup kau melainkan melalui diari hari tua kau nih je, kemudian dia cakap cenggini pada kau~ (rujuk di kotak kuning)






Nak kata ceria? Alhamdulillah.. Kat ofis asyik gelak memanjang je.. Kat rumah pon sama, gelak terbarai sebab tengok gelagat runningman yang menggila.. Eh takde kena mengena!


Nak kata masih bersedih, hmmm sekarang nak tulis cerpen pon takde idea.. Nak tulis ayat menusuk jiwa pon hilang bahasa. Orang kata, time rabak adalah time terhasilnya penulisan yang berkualiti.. So apa yang nampak sekarang, penulisan kuh sangat sangat low kualiti (macam sebelum nih berkualiti pulak kan. hee) Makanya, bole dikatakan dirikuh suda hilang rabak, sudah hilang sedih. Kononnyeee~


Nadey, saya macam awak juga. Ceria saya jangan disalah anggap. Saya masih ada separuh luka, separuh parut.. Sembuhnya memakan masa. Rawatannya sedang diusahakan.. That's why I choose to be happy instead of pikir mende mende yang tak penting lagi.. Keliling suruh move on, ya saya suda di landasan move on. So, saya akan cuba indahkan hidup saya semaksima mungkin. InsyAllah~


Kepada lalink kuh,
Saya janji akan bahagiakan diri saya. Tapi awak kena janji bahagiakan diri awak juga. Barulah fair n square. ngee.. Terima kasih atas doa awak. Terharu tahu! Saya doakan dipermudahkan segala urusan awak dan menggapai kebahagiaan yang dicari cari. Aminnn~
p/s : bila kita dapat ketemu. haihh rindunya :'(




nota kaki : suda 3 minggu mata kiri gerak gerak nih apa cerita. penat tahu!!


★★ bila dengar lagu aku yang tersakiti, automatik rabak habes. nak move on acaner? kehkehkeh!

2 comments:

Siti Nadey said...

dems TERHARU OK!!!!!!!!!

tula windu gile kat ko! kita rapat since first year lagi kan....pastu FB ko dah lenyap hanye blog je aku nak update pasai ko!

Emm mayb kisah ko lagi tragis dari aku....tapi aku pon tengah usehe gile sampai cirit dalam kain! LOLOL same2 usehe dan doa cepat2 kita sedar hikmah dari ujian DIA

Aku lepak dengan afun dan geng2 kera yang lain....tetibe dia tanye aku pasai ko.......so lame gak la kami dok cite n replay back cerita dulu...gelak2

SERIUS KAMI WINDU KO!

★bintang★ said...

haaa? seyes? weyhhh rindunye kat korang :'( apalaa korang cter pasal aku kan. banyak kot cerita dulu dulu kita bersama. heee..

eh! kisah aku takde tragis mana la. aku masih hidup dengan gembiranya.. hee.. aku nak ko hepy je taw! ingat lagi kalau ngan ko mesti gelak terbarai punye :)


SERIUS AKU PON SANGAT SANGAT RINDU KO, LALINK :)

Related Posts with Thumbnails