.

★ Abaikan mata, utamakan cerita ★
.

Sunday, April 22, 2012

misi PR _♥

Assalamualaikum~

MARI TERJAH ENTRI INI DULU,
[ Power Rangers #2 ]
  BARU BACA ENTRI SAYA PULA OKEYY~

p/s : Aku memang suka tumpang kau punya entri. Kita kan selalu susah senang bersama. Eh? =p


 Sila kenali watak dari kiri  :-
[ BlackRanger,YellowRanger,BlueRanger,PinkRanger,RedRanger ]
- abaikan warna baju dengan watak memasing -


Untuk pengetahuan kawan kawan, bercuti di Singapura adalah trip kedua kami se-geng selepas ke Melaka tahun lepas. Ini gara-gara sudah terlalu akrab, makanya macam-macam lahh plan nak dilakukan nye pon ter ber adoiii~

Mari puaskan nafsu mata korang, takkan nak tengok tulisan je ye dak? ampun mal ampun =)

Memandangkan hujan dengan lebatnyaa di luar sana, kami mengambil keputusan masuk je mende alah nih.. Pe eh namanya, teater kowt.. Ia mempersembahkan teater muzikal yang mendorong dirikuh tidur dengan nyenyaknyee.. hee~

TRANSFORMERS ! Ini sangat-sangat recommended ye kawan kawan.. Korang pegi la beratur untuk yang ini dulu, baru beriye-iye main tempat lain okeyy.. Kenapa? Sebab nak beratur nye kemain 2 jam, betapa ramainyaa lahai makhluk yang beratur.. Tapi sangat-sangat worth it! Pengalaman terindah lahh walaupun main 4 minit je~


 
Ini beberapa tempat yang kami sempat snap the pictures.. Sempat? Memang semua tempat kami sempat nak bergambar.. hehe~


Esoknye dengan niat tak maw membazir buku merah yang baru saja di miliki, makanya kami pon masuk lagi Singapura tuh.. FYI, kitorang tido di JB, save bajet katanyee.. Hari kedua, kami sekadar maw bergambar saja, menikmati pemandangan yang ada..

Kecewanya, nak sangat pergi Marina Bay tapi apakan daya., masa sangat mencemburui kami semua.. Eceh!


Di kesempatan ini,
  • Thanks korang semua, walaupon aku banyak spoilkan keadaan dengan tiba-tiba ada kursus bagai, korang still tenang.
  • Thanks Sheera sebab banyak arrange untuk aku yang tak sempat di-arrange-kan.
  • Thanks Amin sebab bagi tumpang kereta.
  • Thanks Mahzan sebab sempoi je ajak kitorang datang rumah makcik kau siap dapat makan murtabak Singapore yang sedap!
  • Thanks Akmal sebab.. aaaa sebabb.. sebab pe eh.. sebab bagi pinjam entri kau.. tetibe! =p

nota kaki : kemain teruk ayat aku sekarang eh.. Gara-gara blogger da baru sangat lah nih (alasan sehidung-hidung) ~~


★★  you are not the one i knew anymore~
Related Posts with Thumbnails