.

★ Abaikan mata, utamakan cerita ★
.

Saturday, November 26, 2011

ironinya *2 _♥

Assalamualaikum~


isn't it ironic?
we ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
LOVE the ones who HURT us,
and HURT THE ONES THAT LOVE US!

******

Kepada 'someone' yang adore kita,
ini bukan PERASAN tapi PERASAAN.. Apabila dia memberi rasa yang istimewa, tapi kau tidak mahukannnya, tolaklah ia sebaik-baik mungkin agar tak terguris hati dan perasaannya.. Jangan mulakan persengketaan tapi bermulalah dengan keterbukaan.. Pasti hubungan kekal selamanya dan nantikan perasaan istimewa daripada yang lain pula~

p/s : masing-masing ego.. siapa perlu mulakan?



Kepada 'someone' yang kita adore,
ini baru PERASAN bukan PERASAAN.. Apabila dia memberi rasa yang sama seperti kepada kawan-kawan yang lain juga, janganlah pula kau terasa hati.. Ini tandanya tidak mahu memberi kau harapan, agar kau tidak terkecewa di kemudian hari.. Pastinya ada alasan yang orang lain sendiri tak ketahui~

p/s : bila kau dah kecewa, kan dah tak tegur aku lagi.. apa makna kawan bagi kau lagi? +_+




Kepada 'someone' yang sakiti kita,
ini bukan BENGONG tapi BANGANG.. Kenapa orang dah buat palat kat kau pon, kau still lagi mengharap yang baik-baik lagi dari dia.. Berapa peluang lagi kau nak bagi, kalau asyik berlaku berulang-ulang kali.. Walau yang lain sudah memerli, masih kau berdiam diri~

p/s : Terlalu cinta, itu aku pasti.. bagi kau?


Kepada 'someone' yang sayangi kita,
ini baru BENGONG bukan BANGANG.. Apabila dia minta kemaafan, kau beralih.. Apabila dia tanyakan adakah masih sayang, kau pura-pura tak sayang.. Apabila dia menagih kau kembali, kau sakitinya, luahkan kata-kata yang bukan dari hati kau pon.. Apabila dia tak endahkan, barulah kau terhegeh-hegeh menanti perhatian kembali. Apekah ini semua.. Sekadar untuk menyedarkan dia mungkin~

p/s : kalau sayang, bersungguh! bukan acuh tak acuh.. paham??



nota kaki :
  • In reality, semua lelaki sama. Semua perempuan pun sama. Sebab itu kita kena bersama! choyyy~
  • Soal hati memang komplikated.. Lelah!

★★ shah alam bole, kl tak bole!!

Friday, November 11, 2011

11.11.11 _♥

Assalamualaikum~

;) winking ;) winking ;) winking

"tarikh arinih cantek dowh"

"a'ah..kalau ada mende nak wish arini, mesti ingat sampai bila-bila kan"

"taw takpe..salam perkenalan..haha"

"haha..salam perkenalan juga..nama saya azroy..nama awak?"

"nama saya senah"

********************************************************************

nota kaki : memang aku akan ingat sampai bila-bila ngek.. berdekah! =))

;) winking ;) winking ;) winking
★★ ape blog kau ha!!!

Monday, November 7, 2011

gembeng to cengeng _♥

Assalamualaikum~


Tempoh perkenalan kita terlalu singkat.. tapi sangat indah! selamat belajar ke UK okeyy..


nota kaki : sampai hati lu tak text wa dah.. sdeyy!! btw, lu kawan gado wa yang terbaekk.. lu kawan paling gentle pernah wa jumpa.. thanks beb! =')



★★ lighter && tiga kata, futsal, uptown, ubat, dvd, dak kecik
Related Posts with Thumbnails